Facebook

Als eerste wil ik jou bedanken dat je interesse hebt in jezelf!
Waarom?

Simpel!

Wij wensen iedereen alle liefde, licht, wijsheid en kracht toe in het pad waarin je zit in dit aardse leven. Hiermee bedoelen we dat we jou het enorm gunnen om er te zijn voor jezelf, jou spirituele reis en jou eigen spirituele ontwikkeling die jij hier mag/kan doormaken op de aarde en in het Universum.

Wees vooral ook trots op jezelf! En volg je hart meer dan het verstand.

Algemeen stukje

Op de FB pagina zijn we er voor elkaar. Willen we elkaar niet beoordelen of veroordelen. Met de beste en pure intenties er zijn voor elkaar en met elkaar om te groeien waar het mag en kan!Reclame

Op de FB groep plaatsen we geen reclame tenzij 1 van de 3 beheerders het hier mee eens is. We zijn dan ook een onderscheid tussen vele andere Facebook groepen waar ze regelmatig posten plaatsen waar jij een kaartleggingen, readings, healings en noem maar op tegen een bepaald tarief kan afnemen. Bij ons gaat dat even iets anders. De groep is er voor jou eigen ontwikkeling. Hierin mag jij zelf vragen stellen om verder te komen en als je al verder bent of andere wilt en kan ondersteunen dit ook kan doen.
En het fijne ervan is dat niemand verplicht is om dat te moeten doen en wij als team beheer laten ook geen reclame toe als iemand daar is voor zijn eigen bankrekening te vullen.

Wat kun je er o.a. vinden

Op onze Facebook groep zijn er regelmatig posten met informatie om jou te ondersteunen op jou spirituele reis en het spiritueel ontwikkelen, kaartleggingen, een sessie helende energie, er soms een mooie armband te winnen die gegeven wordt door een beheerder van de Facebookgroep Sale Made For You (Soul Made For You ✨ | Groepen | Facebook) en als laatste plaatsen leden zelf vragen om verder mogen/kunnen komen.

Leden / lid worden

We zijn wel alert op de leden die we mogen verwelkomen en controleren. We controleren iedereen op de intenties die ze hebben en of jij er of voor jezelf komt of ander wilt ondersteunen zonder er iets voor te vragen en er geld voor te vragen!
We controleren nieuwe en bestaande berichten of deze aan de regels voldoen.
De regels zijn niet vreemd, meer vanzelfsprekend!

Interesse om lid te worden?
zie: https://www.facebook.com/groups/244735803198861!Regels van onze FB groep

1 De intenties in de groep:
Alles met liefde, licht, wijsheid, kracht, pure en zuivere intenties, zonder iemand direct te beoordelen of veroordelen.

2 Profielfoto:
Wanneer je geen profielfoto hebt van jezelf kunnen we jou helaas niet accepteren in onze liefdevolle groep!

Bij geen profiel foto van jezelf of een foto in je geschiedenis van jezelf kunnen we jou niet als lid toevoegen in onze liefdevolle groep. Geen foto lijkt erop dat je iets wilt verbergen, daar we met de pure en zuivere intenties deze groep willen beheren is dit wel nodig. De laatste tijd zien we best veel profielen zonder profielfoto waarin we als en soort onderzoeker een profiel gaan bekijken om te zien of we hier wel of niks mee kunnen. Dit is ook bij foto’s van bloemen, dieren, enz. NOPE!

Geen foto lijkt erop dat je iets wilt verbergen, daar we met de pure en zuivere intenties deze groep willen beheren is dit wel nodig. De laatste tijd zien we best veel profielen zonder profielfoto waarin we als en soort onderzoeker een profiel gaan bekijken om te zien of we hier wel of niks mee kunnen. Dit is ok bij foto’s van bloemen, dieren, enz. Dit accepteren we niet en daarom krijg je ook geen toegang in onze Facebook groep. Bij geen profiel foto van jezelf of een foto in je geschiedenis van jezelf kunnen we jou niet als lid toevoegen in onze liefdevolle groep. Geen foto lijkt erop dat je iets wilt verbergen, daar we met de pure en zuivere intenties deze groep willen beheren is dit wel nodig. De laatste tijd zien we best veel profielen zonder profielfoto waarin we als en soort onderzoeker een profiel gaan bekijken om te zien of we hier wel of niks mee kunnen.

3 Voor wie is de groep bedoelt:
Deze groep is voor iedereen die met liefde en licht willen werken en spiritueel willen groeien. Zelf vragen hebben of andere willen helpen met die liefde, wijsheid, licht en kracht.

Kom dus vooral als je met de beste intenties er wilt zijn. Vragen hebt om zelf verder te kunnen groeien. Hier is veel liefde, puurheid en aandacht voor elkaar!


4 Reclame:
Reclame voor een andere pagina, groep, website of iets anders dergelijks buiten deze groep stellen we niet op prijs tenzij dit met de eigenaars of beheerders is besproken. Hoe vervelend we het ook vinden om dan te doen, maar we zijn dan genoodzaakt wanneer dit gebeurd 1 waarschuwing te geven en bij een 2de keer je bericht te verwijderen en helaas het lid te verwijderen van de groep en ook te blokkeren waardoor je geen toegang meer hebt op onze groep. Deze beslissing hebben we genomen omdat we in deze groep met liefde en samenhorigheid hier samen aanwezig zijn.

5 Groepen:
We accepteren geen groepen. De reden hiervoor is omdat we graag op de persoon willen richten met hun ontwikkeling. Een groep is daarmee wat lastiger om daar een feeling bij te krijgen. We hopen dat jullie dit begrijpen.

6 Post met foto waarop jij een reactie vraagt:
We hebben gemerkt dat leden vaak foto’s delen. Vaak kwam de reactie privé (pb) wat niet als erg prettig ervaren kan worden. Om die reden hebben we besloten geen foto’s te plaatsen met de vraag om deze door iemand te lezen en daar een antwoord op te geven. Natuurlijk als iemand zelf aanbied om een foto te lezen kan een lid zich in die post zich daar melden, maar zelf een foto posten en vragen naar hoe en wat is even niet mogelijk. Hiermee hebben we besloten dit niet meer te doen. Dit ook om het respect voor elkaar en naar elkaar zonder met overstijgend gedrag en minder respect te tonen in die geplaatste post.

7 Pb berichten:
We sturen geen pb berichten naar iemand , zeker niet als om jezelf te promoten of om met bepaalde intenties geld te verdienen. Alle leden mogen en kunnen dit melden bij team beheer en het gevolg is helaas dat we de persoon die reclame maakt blokkeren en verwijderen uit de groep.

Team beheer

Team beheer heeft naast het beheren van een groep betaalde banen die anders zijn dan wat we hier mogen en kunnen doen. We nemen waar het kan de tijd om aanwezig te zijn op onze verschillende social media platformen.

Je kan naast onze mooie groep beheerders vinden in andere groepen en een pagina die we beheren, namelijk als volgt:

Amazoniet dan wel | Facebook
Soul Made For You ✨ | Facebook
Lo’s Spiritual Journey | Facebook