Het team

We snappen dat je nieuwsgierig bent naar het team achter onze social media platformen, hieronder zie je wie we zijn.

En als is dit het team.. we willen enorm benadrukken dat we zonder alle leden die er zijn voor zichzelf en waar het kan ook voor anderen geen groep hebben waar we met elkaar alles van maken met liefde en licht! Zonder jou zijn wij alleen bezig met onze eigen spirituele reis en onze spirituele ontwikkeling, en dat is nu precies wat we met elkaar willen doen. Zonder iets terug te verwachten van een ander en of geld te verdienen aan wat we doen in de groep.

Dees

Zet zich enorm in voor de groep met het ondersteunen van de leden, maakt zo nu en dan een post over intuïtieve oefening, trek kaartjes voor de groep en soms ook per persoon.

Er schuilt en enorm verborgen talent in haar die jou vanzelf kan ondersteunen in jou spirituele reis en spirituele ontwikkeling als jij daar voor open staat.

En.. zij is mega creatief en maakt kettingen en armbanden met edelstenen die ze soms weg geeft op de groep en ook verkoopt op haar andere eigen groep: Soul Made For You ✨ | Facebook

Ze is een bezig creatief bijtje wat naast haar gezin en een baan elders zich ook nog richt op een andere Facebook groep: Amazoniet dan wel | FacebookLorenzo

Een Belgische goedaardige man die geen vlieg kwaad doet. Laat zich horen in video’s waarin er elke zaterdag een keuze komt met het trekken van kaarten waarbij een kristal zich ervoor leent om te kaart te ondersteunen.

Hij is er voor iedereen om te vertellen wat zijn proces is en wat hij op zijn pad tegen komt. We hebben gemerkt dat dit gewoon een eigen platform verdiende en hebben daarvoor gezorgd waar dit gevolgd kan worden. Vele leden herkennen zich terug in de spirituele reis en het spiritueel ontwikkelen wat hij mee maakt en ‘hangen’ hierdoor aan zijn Belgische lippen.
Je kan hem naast onze groep ook volgen op Lo’s Spiritual Journey | Faceook pagina.

Naast dit alles heeft hij 2 dochters en een baan elders en zet zich in het bovenstaande in waar mogelijk!

Erwin

Een man van soms weinig en soms heel veel woorden. Zet zich in de groep in met verschillende posten waarbij die iedereen wilt ondersteunen op hun spirituele reis en hun eigen spirituele ontwikkeling. Uiteraard dient de persoon dit wel zelf te willen, te ondervinden en er voor zichzelf te zijn!

Alles gebeurd met liefde, licht, wijsheid en kracht, pure en zuivere intenties.

Hij heeft een prettige energie en geeft groep sessies helende energie en soms ook 1 op 1 mini sessie helende energie aan de leden in de groep.

En.. als jij er voor open staat kun je ervaren wat het is! Wees wel bewust van de liefde en energie die je kant op komt!

Dit gebeurd met hele mooie en zuivere intenties.

DeesLorenzo

Erwin